Welkom

Welkom op de website van het Spijlbustreffen.

editie 2021 – afgelast

Onder leiding van Marco Derikx, Luc Naus, Wouter Duijndam, Martijn Conijn en talloze vrijwilligers word er weer een super evenement neer gezet.
Steekwoorden die ons Spijlbustreffen typeren zijn ongetwijfeld : “Relaxte sfeer” “Kind en familie vriendelijk” & “Unieke locatie”

Wij rekenen op velen aanmeldingen en mochten er vragen zijn neem dan contact met ons op?

Dit evenement welke elke twee jaar georganiseerd word door vrijwilligers bestaat sinds 2006 en vanaf 2007 is gekozen om dit treffen het ene jaar in Nederland te houden en het andere jaar in België.
De toegang voor bezoekers is vrij.
Jan Bruins samen met Frank Meels namen de taken op zich om de eerste twee editie’s op Camping “De Schatberg” in Sevenum tot een ongeevenaard succes te maken.
Vanwege organisatorische beperkingen werd er voor de 2009 editie gekozen voor het Laco Strandbad in Nuenen.
Dit was een nog veel groter succes en mede hierom keert het evenement in 2019 voor de 8’ste editie weer terug naar deze locatie.

Het Laco kantinegebouw biedt allerlei fasciliteiten die aantrekkelijk zijn: Bar, terras, ijs, verse broodjes op zaterdag en zondag ochtend, etc
Het Laco strandbad bied ons de unieke mogelijkheid om onze geliefde Spijlbus aan het zand strand te parkeren en gebruik te maken van het zwemwater.

Een impressie van treffen 2017.

lineup600